Uutiset

Classicille viides peräkkäinen Suomen mestaruus, Johansson murskasi ennätyksiä

today12.4.2021

Background
share close

Kotimaisia salibandykaukaloita viime vuodet hallinneen Tampereen Classicin voittokulku F-liigassa jatkui, kun seura nappasi jo viidettä kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden.  Ratkaiseva neljäs loppuottelu Espoossa päättyi Classicin voittoon maalein 8 – 3. Näin Classic kruunattiin mestariksi voitoin 4 – 0.

Viimeisen ottelun tehopelaajaksi nousi jälleen pudotuspelien piste- ja maaliennätykset murskannut Sami Johansson, joka teki nelosfinalissakin kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön. Johansson saldo 16 pudotuspelissä oli yhteensä 31 maalia ja 18 maalisyöttöä.

Naisten F-liigassa Classic kärsi tappion ratkaisevassa viidennessä välierässä, kun SB Pro oli parempi maalein 4 – 3. Näin SB Pro eteni loppuotteluihin voitoin 3 – 2. Pronssiottelussa Classic kohtaa oululaisen SSRA:n.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%