Uutiset

Classicille viides peräkkäinen Suomen mestaruus, Johansson murskasi ennätyksiä

Classicille viides peräkkäinen Suomen mestaruus, Johansson murskasi ennätyksiä

Kotimaisia salibandykaukaloita viime vuodet hallinneen Tampereen Classicin voittokulku F-liigassa jatkui, kun seura nappasi jo viidettä kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden.  Ratkaiseva neljäs loppuottelu Espoossa päättyi Classicin voittoon maalein 8 - 3. Näin Classic kruunattiin mestariksi voitoin 4 - 0.

Viimeisen ottelun tehopelaajaksi nousi jälleen pudotuspelien piste- ja maaliennätykset murskannut Sami Johansson, joka teki nelosfinalissakin kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön. Johansson saldo 16 pudotuspelissä oli yhteensä 31 maalia ja 18 maalisyöttöä.

Naisten F-liigassa Classic kärsi tappion ratkaisevassa viidennessä välierässä, kun SB Pro oli parempi maalein 4 – 3. Näin SB Pro eteni loppuotteluihin voitoin 3 – 2. Pronssiottelussa Classic kohtaa oululaisen SSRA:n.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>