Uutiset

Villilänniemessä tulipalo rivitalossa

today12.4.2021

Background
share close

Päivitys klo 15.35: Syttynyt huoneisto ja sen myötä suurin palo on sammutettu. Tuli levisi laajalti rakennuksen yläpohjan onteloon, mikä aiheutti suuria palo- ja vesivahinkoja. Raivaustöitä uudelleen syttymisen estämiseksi on tehtävä vielä pitkään, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos. Pelastuslaitos tyhjensi rakennuksen asunnoista vaarassa ollutta asukkaiden omaisuutta.

Palossa loukkaantui vakavammin yksi henkilö. Lisäksi osallisena oli kaksi henkilöä, he eivät loukkaantuneet. Paikalla oli alun perin ja on edelleen n. 15 pelastuslaitoksen yksikköä.

–   –   –

Päivitys klo 13:23: Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo, että neliasuntoisessa rivitalossa Tampereen Villilässä on syttynyt tulipalo n. klo 11.30. Rakennus on kolmekerroksinen.  Palo syttyi yhdessä rakennuksen asunnoista. Syttynyt huoneisto ja sen myötä suurin palo on saatu sammumaan. Tuli on kuitenkin levinnyt laajalti rakennuksen yläpohjan onteloon, mikä aiheuttaa sen, että sammutus- ja raivaustyöt tulevat kestämään pitkään.Pelastuslaitos on tyhjentänyt rakennuksen asunnoista vaarassa ollutta omaisuutta.

Palossa on loukkaantunut vakavammin yksi henkilö ja lisäksi kaksi henkilöä on ollut osallisena, heidän vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa. Tilanteesta ei aiheudu mittavaa savuhaittaa ympäristölle.

–   –  –

Tampereella Villilänniemessä sammutetaan parhaillaan suurta tulipaloa. Palo on syttynyt kolmikerroksessa, neljän asunnon rivitalossa.

Pelastuslaitoksen mukaan rakennus tulee kärsimään huomattavat vahingot.

 

 

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%