Uutiset

Villilänniemessä tulipalo rivitalossa

Villilänniemessä tulipalo rivitalossa

Päivitys klo 15.35: Syttynyt huoneisto ja sen myötä suurin palo on sammutettu. Tuli levisi laajalti rakennuksen yläpohjan onteloon, mikä aiheutti suuria palo- ja vesivahinkoja. Raivaustöitä uudelleen syttymisen estämiseksi on tehtävä vielä pitkään, kertoo Pirkanmaan pelastuslaitos. Pelastuslaitos tyhjensi rakennuksen asunnoista vaarassa ollutta asukkaiden omaisuutta.

Palossa loukkaantui vakavammin yksi henkilö. Lisäksi osallisena oli kaksi henkilöä, he eivät loukkaantuneet. Paikalla oli alun perin ja on edelleen n. 15 pelastuslaitoksen yksikköä.

-   -   -

Päivitys klo 13:23: Pirkanmaan pelastuslaitos kertoo, että neliasuntoisessa rivitalossa Tampereen Villilässä on syttynyt tulipalo n. klo 11.30. Rakennus on kolmekerroksinen.  Palo syttyi yhdessä rakennuksen asunnoista. Syttynyt huoneisto ja sen myötä suurin palo on saatu sammumaan. Tuli on kuitenkin levinnyt laajalti rakennuksen yläpohjan onteloon, mikä aiheuttaa sen, että sammutus- ja raivaustyöt tulevat kestämään pitkään.Pelastuslaitos on tyhjentänyt rakennuksen asunnoista vaarassa ollutta omaisuutta.

Palossa on loukkaantunut vakavammin yksi henkilö ja lisäksi kaksi henkilöä on ollut osallisena, heidän vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa. Tilanteesta ei aiheudu mittavaa savuhaittaa ympäristölle.

-   -  -

Tampereella Villilänniemessä sammutetaan parhaillaan suurta tulipaloa. Palo on syttynyt kolmikerroksessa, neljän asunnon rivitalossa.

Pelastuslaitoksen mukaan rakennus tulee kärsimään huomattavat vahingot.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>