Uutiset

Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset

Tampereen Teatteri peruu kaikki kevään esitykset

Tampereen Teatteri peruu kaikki loput kevään esitykset ja valmistautuu kohtaamaan yleisön syksyllä. Koronavuosi pudotti dramaattisesti katsojalukuja.

Näytäntökaudella 2020–2021 teatterissa ehdittiin esittää kolmella näyttämöllä vain 164 esitystä, ennen kuin koronarajoitukset keskeyttivät esitystoiminnan. Kolmena kuukautena, syyskuusta marraskuuhun, esityksissä kävi turvaväleillä yhteensä 19 143 katsojaa.

Tampereen Teatterin ohjelmistoa ovat korona-aikaan rikastuttaneet livestriimaukset. Tällä viikolla nähdään viimeiset suorat lähetykset Saatana saapuu Moskovaan -näytelmästä: keskiviikkona 14.4. klo 13.00 ja lauantaina 17.4. klo 19.00.

Livestriimaukset ovat katsottavissa Keikalla.fi-sivustolla, esityksestä ei muodostu tallennetta.

Tampereen Teatterin ohjelmistossa nähdään syyskaudella kolme ensi-iltaa, joista kaksi on kantaesityksiä. Ensi-iltansa saavat italialaiseen Paolo Genovesen menestyselokuvaan perustuva Salaisuuksien ilta, Karo Hämäläisen uutuuskirjaan pohjautuva Kansalliskirjailija ja Charlotte Brontën klassikkoromaaniin perustuva Kotiopettajattaren romaani – Jane Eyre.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>