Uutiset

Lentävänniemen ampumistapauksen esitutkinta valmistuu

Lentävänniemen ampumistapauksen esitutkinta valmistuu

Tampereella Lentävänniemessä Männistönkuja 2:n edustalla ammuttiin ihmistä 5.2.2021. Ilmoitus hätäkeskukseen tuli 22.53. Alkuvaiheessa otettiin kiinni useita henkilöitä, joiden osuutta tapahtumiin selviteltiin. Heidät vapautettiin pian alkutoimenpiteiden jälkeen.

Poliisi otti kiinni ampumisesta epäillyn, 48 vuotiaan miehen, 24.2.2021. Hän oli esitutkinnan aikana vangittuna. Epäilty on kuulustelussa kertonut omasta osallisuudestaan tapahtumiin ja ampumiseen.

Kertomusten perusteella ampumista on edeltänyt jonkinlainen riitely, joka on saanut alkunsa läheisessä ravintolassa. Tapahtumien kulkuun, ampumisen motiiviin ja tahallisuuteen liittyvät tarkemmat kysymykset ratkaistaan aikanaan oikeudenkäynnissä.

Asiassa tutkittuja rikosnimikkeitä ovat törkeä pahoinpitely, ampuma-aserikos, pahoinpitely, laiton uhkaus ja huumausaineen käyttörikos. Ampujaksi epäillyllä ei ole ampuma-aseen hallussapitoon oikeuttavaa lupaa.

Tapaus siirtyy syyttäjän harkintaan ensi viikon aikana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>