Uutiset

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pääsee kesällä pelaamaan padelia

today17.4.2021

Background
share close
Kuva: Padel Tampere Oy

Padel Tampere Oy ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen kymmenen padel-kentän rakentamisesta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-halliin kesäkauden 2021 ajaksi. Uusi padelOne-konsepti tuo pop-up-versiona toteutettavat maailmanluokan padel-kentät suureen hallitilaan nyt ensimmäistä kertaa. Kentät rakennetaan toukokuun alkupuolella, pelaamaan pääsee jo kuun puolivälissä ja pelit C-hallissa jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Padel-halliksi väliaikaisesti muuntuva C-halli kantaa nimeä ”padelOne powered by TESC”. Pelivuorot varataan Padel Tampereen järjestelmien kautta. Yrityksille on uutuutena tarjolla myös nimikkokenttiä.

– Pandemia-aika on ollut iso kolaus toiminnallemme, koska sen myötä tiloistamme katosi sekä tapahtumat että urheilu. Viime syksystä lähtien halleissa on keskitytty pääosin koronatestaukseen. Idea padel-kenttien toteuttamisesta halliin nousi esille, kun pohdimme uusia käyttömahdollisuuksia tyhjille hallitiloille. On todella hienoa, että Padel Tampere innostui yhteistyöstä. Saamme näin ihan uutta toimintaa tiloihimme ja C-hallista kesän ajaksi vilkkaan padel-hallin, jossa suosittua lajia on hyvä harrastaa isoissa, viihtyisissä sekä turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi meillä on tarjota hyvät pukuhuonetilat. Mikäli koronarajoitukset sallivat, Finnrestan kahvilapalvelut A-oikeuksin ovat harrastajien käytössä ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Messukausi alkaa syyskuussa, joten elokuun loppuun saakka ihmisillä on mahdollisuus nauttia suositusta lajista C-hallissa, iloitsee toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy:stä.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%