Uutiset

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pääsee kesällä pelaamaan padelia

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pääsee kesällä pelaamaan padelia

Kuva: Padel Tampere Oy

Padel Tampere Oy ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen kymmenen padel-kentän rakentamisesta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-halliin kesäkauden 2021 ajaksi. Uusi padelOne-konsepti tuo pop-up-versiona toteutettavat maailmanluokan padel-kentät suureen hallitilaan nyt ensimmäistä kertaa. Kentät rakennetaan toukokuun alkupuolella, pelaamaan pääsee jo kuun puolivälissä ja pelit C-hallissa jatkuvat aina elokuun loppuun saakka. Padel-halliksi väliaikaisesti muuntuva C-halli kantaa nimeä ”padelOne powered by TESC”. Pelivuorot varataan Padel Tampereen järjestelmien kautta. Yrityksille on uutuutena tarjolla myös nimikkokenttiä.

– Pandemia-aika on ollut iso kolaus toiminnallemme, koska sen myötä tiloistamme katosi sekä tapahtumat että urheilu. Viime syksystä lähtien halleissa on keskitytty pääosin koronatestaukseen. Idea padel-kenttien toteuttamisesta halliin nousi esille, kun pohdimme uusia käyttömahdollisuuksia tyhjille hallitiloille. On todella hienoa, että Padel Tampere innostui yhteistyöstä. Saamme näin ihan uutta toimintaa tiloihimme ja C-hallista kesän ajaksi vilkkaan padel-hallin, jossa suosittua lajia on hyvä harrastaa isoissa, viihtyisissä sekä turvallisissa olosuhteissa. Lisäksi meillä on tarjota hyvät pukuhuonetilat. Mikäli koronarajoitukset sallivat, Finnrestan kahvilapalvelut A-oikeuksin ovat harrastajien käytössä ilta- ja viikonloppupainotteisesti. Messukausi alkaa syyskuussa, joten elokuun loppuun saakka ihmisillä on mahdollisuus nauttia suositusta lajista C-hallissa, iloitsee toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy:stä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>