Päivän haastattelu, Uutiset

Tredun oma käsidesi palkittiin kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla

Tredun oma käsidesi palkittiin kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnolla

Kuva: Heli Lampinen, Tredu

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on voittanut kemianteollisuuden turvallisuuspalkinnon oppilaitosten kemian sarjan. Voitto myönnettiin Tredulle helmikuussa julkaistusta käsidesiprojektista, jota olivat kehittämässä Tredun prosessiteollisuuden opiskelijat yhdessä laboratorio- ja media-alan opiskelijoiden kanssa. Palkinto jaettiin Kemiat kohtaavat -virtuaalitilaisuudessa ja palkinnon vastaanotti prosessiteollisuuden lehtori Heli Lampinen, joka kertoi SUN Radion haastattelussa tunnelmia palkitsemisen jälkeen ja valotti myöskin mitä muita omia tuotteita Tredussa on suunnitteilla.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>