Uutiset

Akaa-Volley hankki uuden passarin

Akaa-Volley hankki uuden passarin

Lentopallon Mestaruusliigassa kuudenneksi sijoittunut Akaa-Volley rakentaa vahvaa joukkuetta ensi kaudelle. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy vuosia Kokkolan Tiikereitä edustanut passari Anton Välimaa. Hänen sopimuksensa kattaa ensi kauden ja siinä on lisäksi optio kaudesta 2022 - 23. Välimaan edustama Tiikerit pudotti Akaa-Volleyn päättyneellä kaudella puolivälierissä.

Välimaan sopimuksen lisäksi Akaa-Volley on solminut jatkosopimuksen 22-vuotiaan Nico Nurmesniemen kanssa. Yleispelaaja Nurmesniemi nähtiin viime kaudella kentällä myös liberona. Myös Nurmesniemen sopimus kattaa ensi kauden ja sisältää option vielä seuraavasta kaudesta.

Akaa-Volleyn päävalmentajana toimii ensi kaudella Olli Kunnari. Seura on luvannut kertoa lisää sopimusuutisia lähiviikkoina.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>