Uutiset

Takaa-ajo Hervannan valtaväylällä

today23.4.2021

Background
share close

Poliisi sai eilen torstaina 22.4.2021 noin kello 17.00 tiedon Tampereen Turtolan alueella tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta, jossa pakettiauto on törmännyt kuorma-autoon.

Ilmoitustietojen mukaan pakettiauto oli poistunut onnettomuuspaikalta. Sivullinen oli seurannut ajoneuvoa ja ilmoittanut sen ajavan Hervannan valtaväylää pitkin ja myöhemmin kääntyneen Sammon valtatielle Jankan suuntaan. Kuljettaja oli hetken päästä kääntynyt takaisin Kalevan suuntaan, jolloin poliisi havaitsi tuntomerkkeihin sopivan ajoneuvon Sammon valtatiellä. Poliisi näytti pysäytysmerkkiä kuljettajalle ja kytki hälytyslaitteet päälle, jonka seurauksena kuljettaja lähti pakenemaan poliisia Hervannan valtaväylää pitkin Hervannan suuntaan.

Poliisi pysäytti ajoneuvon kiilaamalla sen tien oikeaan reunaan Hervannan valtaväylällä. Pysäytykseen osallistui myös poliisin siviiliautoja. Kuljettaja ei reagoinut poliisin käskytykseen ja poliisi joutui käyttämään voimakeinoja saadakseen kuljettajan ulos ajoneuvosta. Kuljettaja otettiin kiinni ja toimitettiin Tampereen poliisiasemalle. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen. Kuljettaja asetettiin väliaikaiseen ajokieltoon. Törmätyn kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%