Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Mika Rämä

SUN Viikon Tähtikokelas: Mika Rämä

Kuva: Marko Rämä

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Tällä kertaa SUN Viikon Tähtikokelas on valkeakoskelainen laulaja-lauluntekijä Mika Rämä, jonka uusi Perspektiivii-single julkaistiin perjantaina.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>