Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja Nokian tulipaloista

today26.4.2021

Background
share close

Nokialla syttyi sunnuntaipäivän 25.4.2021 aikana kolme tulipaloa, joita on syytä epäillä tahallaan sytytetyiksi, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Henkilövahingoilta vältyttiin ja aineelliset vahingot jäivät suhteellisen pieniksi.

Poliisi ja pelastuslaitos saivat tehtävän ensimmäiselle palopaikalle 25.4.2021 klo 14 aikoihin Lintuniemenkadulle. Nokian tehdaskiinteistön kuorimon käytöstä poistetun kuljettimen lattia oli sytytetty tuleen. Pelastuslaitos oli sammuttanut alkavan palon. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Seuraavasta palosta ilmoitettiin 25.4.2021 klo 20.10. Pelastuslaitos ja poliisi hälytettiin Ruskeepäänkadulle, missä käytöstä poistetun päiväkodin ilmastointikanavista ilmoitettiin tulevan savua. Savunmuodostus oli runsasta, mutta liekkejä ei näkynyt. Paikkatutkinnan perusteella voitiin tapahtumapaikalle todeta, että rakennukseen oli tunkeuduttu sisään ovi rikkomalla. Palopesäkkeitä oli rakennuksen sisällä useammassa paikassa. Asiaa tutkitaan tuhotyön yrityksenä.

Kolmannen kerran pelastuslaitos ja poliisi hälytettiin Harjuniityn koululle 25.4.2021 klo 20.15. Koulun pihapiirissä olevat kaksi konttia paloivat ilmiliekeillä. Konttien välissä oleva katos roskakoreineen tuhoutuivat palossa ja kontit kärsivät vaurioita. Asiaa tutkintaa vahingontekona.

Poliisi ei osaa ottaa tässä vaiheessa kantaa liittyvätkö palot kesällä 2020 tapahtuneiden tulipalojen sarjaan.

Tapahtumille ei ole silminnäkijöitä ja poliisi pyytää kansalaisia ilmoittamaan havainnoistaan Nokian poliisiasemalle p. 0295 445 888 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%