Uutiset

Nopeusrajoituksia alennettu tänään maanteillä

Nopeusrajoituksia alennettu tänään maanteillä

Fintrafficin tieliikenteenohjaus suorittaa tänään tiistaina 27.4. tieliikenteen operatiivisten järjestelmien päivitystyöt. Järjestelmäpäivitys on aloitettu klo 9:30 aamun työmatkaliikenteen ruuhkapiikin jälkeen. Päivitystyön arvioitu kesto on enimmillään kahdeksan tuntia.

Fintraffic pyytää tiellä liikkujia huomioimaan, että päivitystyön aikana vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit eivät ole Fintrafficin tieliikennekeskuksen ohjauksessa, vaan ne ovat säädetty tieosuudesta riippuen alennetuille kiinteille 100 km/80 km nopeusrajoituksille. Lisäksi tieosuuksien opaste-/infotaulut ovat pois käytöstä.

Alennetut turvanopeusrajoitukset ovat päivitystyön aikana käytössä Pirkanmaalla seuraavilla tieosuuksilla:

  • Vt 3 Tampere - Lempäälä
  • Vt 12 Tampere -Kangasala

Päivitystyön jälkeen vaihtuvien nopeusrajoitusmerkkien nopeudet ohjataan Fintrafficin tieliikennekeskuksen toimesta takaisin kunkin tieosuuden normaalille tasolle, kulloisenkin liikenne- ja kelitilanteen mukaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>