Uutiset

Törkeän ryöstön yritys Ylöjärvellä - poliisi kaipaa vihjeitä

Törkeän ryöstön yritys Ylöjärvellä - poliisi kaipaa vihjeitä

Ylöjärvellä Mikkolantiellä oleva R-kioski yritettiin ryöstää teräaseella uhkaamalla, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Aikaisin maanantaiaamuna tapahtunut teko jäi yritykseksi eikä henkilövahinkoja syntynyt.

Kioskin tiloihin maanantaina 26.4.2021 klo 7 astellut mieshenkilö otti taskustaan teräaseen ja yritti teräaseella uhkaamalla saada henkilökuntaa luovuttamaan rahat kassasta. Teko jäi yritykseksi ja mies poistui ilman saalista. Henkilökunta soitti välittömästi teon jälkeen hätäkeskukseen. Teko tallentui valvontakameroille.

Paikalle kiirehtineet poliisipartiot eivät tavanneet tekijää eikä tekijää löydetty lähietsinnästä huolimatta.

Tekijän tuntomerkit: mieshenkilö, ikä noin 20-30 vuotta, pituus noin 190 cm, hoikka ruumiinrakenne ja mahdollisesti vaaleat kiharat hiukset. Vaatetuksena musta takki, musta huppari (punainen logo rinnassa), mustat housut, pään yli vedetyn hupun alla punainen pipo ja mustat kengät vaalealla pohjalla.

Poliisi toivoo silminnäkijöiden havaintoja tai vihjeitä tekijästä puhelinnumeroon 0295 445 888 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>