Uutiset

Tampere-Riihimäki-rataosuudella liikennekatko toukokuussa - osa vuoroista korvataan busseilla

Tampere-Riihimäki-rataosuudella liikennekatko toukokuussa - osa vuoroista korvataan busseilla

Tampere-Riihimäki-rataosuudella tehdään vaihteiden huoltotöitä ja sähköratatöitä poikkeuksellisesti liikennekatkoissa. Toukokuun liikennekatko on 10-28.5.2021.

Pääradan säännölliset huoltotyöt tehdään tänä vuonna ennalta suunniteltujen liikennekatkojen aikana. Liikennekatko merkitsee, että useita junavuoroja on peruttu.

Ensimmäinen huoltotyörupeama oli helmikuussa. Toukokuun jälkeen katkoja on kolmella peräkkäisellä viikolla vielä elokuussa ja marraskuussa.

Toukokuun katkot ovat ajalla 10-28.5.2021. Lähiliikenteen junavuorot Riihimäen ja Tampereen väliltä on korvattu arkisin klo 10-14 kokonaan busseilla. Lisäksi osa vuoroista korvataan busseilla Riihimäen ja Tampereen väliltä, mutta ajetaan normaalisti junalla Helsingin ja Riihimäen välillä.

Tarkemmista vaikutuksista henkilöliikenteeseen ja lähijunaliikenteeseen löytyy tietoa VR:n sivuilta vr.fi. Perutut junavuorot ja korvaavien bussien pysäkit sekä aikataulut löydät osoitteesta https://www.vr.fi/korvaavat-bussit.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>