Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Varpu rakastaa kukkien kirjoa

Varpu rakastaa kukkien kirjoa

Ikaalisissa Varpukka-kukkakauppaa pitävä konkariyrittäjä Varpu Suontaka-Lahtinen rakastaa kukkia, hän tuntee, että niillä on sielu. Elämäntyönsä kukkien parissa tehnyt Suontaka-Lahtinen sanoo, että kukka-ala on antoisa mutta hyvin vaativa, sitova sekä fyysistä ja psyykkistä voimaa vaativa. Tällä viikolla Suomtaka-Lahtisen kukkakauppa täyttyy hyvin erilaisista leikko- ja ruukkukukista, sillä ensi sunnuntaina on äitienpäivä - yksi kukkakaupan sesongeista. Kuuntele, millaisia ajatuksia koronapandemia on herättänyt Suontaka-Lahtisessa.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>