Päivän haastattelu, Uutiset

Kuuntele: Hämeenkyrön, Ikaalisten, Kihniön ja Parkanon alueella kartoitetaan liikenteen vaaranpaikkoja

Kuuntele: Hämeenkyrön, Ikaalisten, Kihniön ja Parkanon alueella kartoitetaan liikenteen vaaranpaikkoja

Hämeenkyrö, Ikaalinen, Kihniö ja Parkano kartoittavat Pirkanmaan ELY-keskuksen kanssa liikenteen vaaranpaikkoja ja muita liikenneolosuhteisiin liittyviä kehittämistarpeita. Edellisen kerran vastaavanlainen liikenneturvallisuuskysely toteutettiin vuonna 2015, jolloin laadittiin Luoteis-Pirkanmaan seudun viisaan ja turvallisen liikkumisen suunnitelmaa.

Onnettomuustilastoista eivät käy ilmi läheltä piti -tilanteet tai eri kulkutavoilla liikkuvien kokemukset ja tuntemukset turvallisuudesta tai liikenteen toimivuudesta. Kyselyn kautta kerätään suunnittelun tueksi juuri tätä tietoa eli alueella asuvien ja liikkuvien mielipiteitä sekä kokemuksia asuin- ja liikkumisympäristönsä ongelmista, turvattomista paikoista ja muista kehittämiskohteista.

Kysely toteutetaan karttapohjaisena ja siihen voi vastata 3.5.–31.5.2021 välisenä aikana. Kyselyyn pääset täältä ->

Pirkanmaan ELY-keskukselta liikenneturvallisuusasiantuntija Leena-Maria Mäntylä kertoo lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>