Uutiset

Tampere avaa rokotuspisteen myös Messu- ja Urheilukeskukseen kesän ajaksi

Tampere avaa rokotuspisteen myös Messu- ja Urheilukeskukseen kesän ajaksi

Jotta työikäisten rokotukset saataisiin Tampereella ripeästi etenemään, Tampereen kaupunki avaa kesän ajaksi Ratinan rokotusyksikön rinnalle toisen massarokotuspisteen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Messukeskuksen rokotuspiste avautuu kesäkuussa ennen juhannusta.

Sekä Ratinassa että Messukeskuksessa rokotetaan alle 65-vuotiaita tamperelaisia. Ratinan rokotusyksikkö säilyy päärokotuspaikkana. Uusi piste tuo rokotusvuorossa oleville kuntalaiselle mahdollisuuden valita, varaako rokotusajan Ratinaan vai Messukeskukseen. Myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen on helppo saapua sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa. Messukeskuksen aukioloajoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla. Molemmissa pisteissä rokotuksia annetaan vain ajanvarauksella.

Jos koronatilanne kesällä hellittää ja tapahtumia voidaan järjestää, myös Ratinassa huomioidaan mahdolliset tapahtumat. Mikäli Ratinan rokotepiste joudutaan yleisötapahtuman ajaksi väliaikaisesti sulkemaan, jo varattujen aikojen siirroista viestitään kaupungin verkkosivuilla.

Osoitteesta www.tampere.fi/koronorokotukset voi seurata, että ketkä ovat kulloinkin rokotusvuorossa ja voivat varata ajan rokotukseen.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>