Uutiset

Tampere avaa rokotuspisteen myös Messu- ja Urheilukeskukseen kesän ajaksi

today7.5.2021

Background
share close

Jotta työikäisten rokotukset saataisiin Tampereella ripeästi etenemään, Tampereen kaupunki avaa kesän ajaksi Ratinan rokotusyksikön rinnalle toisen massarokotuspisteen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Messukeskuksen rokotuspiste avautuu kesäkuussa ennen juhannusta.

Sekä Ratinassa että Messukeskuksessa rokotetaan alle 65-vuotiaita tamperelaisia. Ratinan rokotusyksikkö säilyy päärokotuspaikkana. Uusi piste tuo rokotusvuorossa oleville kuntalaiselle mahdollisuuden valita, varaako rokotusajan Ratinaan vai Messukeskukseen. Myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen on helppo saapua sekä julkisilla liikennevälineillä että omalla autolla. Pihassa on runsaasti pysäköintitilaa. Messukeskuksen aukioloajoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla. Molemmissa pisteissä rokotuksia annetaan vain ajanvarauksella.

Jos koronatilanne kesällä hellittää ja tapahtumia voidaan järjestää, myös Ratinassa huomioidaan mahdolliset tapahtumat. Mikäli Ratinan rokotepiste joudutaan yleisötapahtuman ajaksi väliaikaisesti sulkemaan, jo varattujen aikojen siirroista viestitään kaupungin verkkosivuilla.

Osoitteesta www.tampere.fi/koronorokotukset voi seurata, että ketkä ovat kulloinkin rokotusvuorossa ja voivat varata ajan rokotukseen.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%