Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

"Soolouralle lähteminen vaati rohkeutta" - Charles Plogman vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

"Soolouralle lähteminen vaati rohkeutta" - Charles Plogman vieraili Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Suomalaisia pitkään ainutlaatuisella otteellaan tanssittanut Charles Plogman oli Pasi Vainionperän vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa 7. toukokuuta. Ohjelmassa kerrattiin Charlies-yhtyeen nousua tanssikansan suosioon, käytiin läpi Plogmanin soolouraa sekä puhuttiin myöskin vappuaattona julkaistusta Se riitti syyksi -singlestä.

Tiesitkö että Charlies-yhtye nappasi toisen sijan Syksyn Sävel -kilpailussa vuonna 2000 kappaleella Vain vähän aikaa? Entä tiesitkö että Charles Plogman on saanut Iskelmä-Finlandia -palkinnon vuonna 2009?

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>