Uutiset

Ajo-oikeudeton kuljettaja pakeni poliisia - autosta takavarikoitiin ladattu automaattihaulikko ja haulikonpanoksia

Ajo-oikeudeton kuljettaja pakeni poliisia - autosta takavarikoitiin ladattu automaattihaulikko ja haulikonpanoksia

Ajo-oikeudeton kuljettaja pakeni poliisia Mänttä-Vilppulassa maanantaina 3.5.2021, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Poliisi lähti seuraamaan puolenyön aikaan epäilyttävästi ajavaa kuljettajaa Mäntäntiellä Mänttä-Vilppulassa. Partion kytkiessä pysäytysvalot päälle kuljettaja lähti pakenemaan poliisia. Takaa-ajon aikana pakenevasta ajoneuvosta heitettiin kaksi kertaa ulos tavaraa. Ajoneuvon nopeus taajamassa oli korkeimmillaan noin 120 kilometrin tuntinopeudella. Ajoneuvo pysähtyi taajama-alueella talon pihaan ja kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton henkilö.

Ajoneuvoon suoritettiin paikanetsintä, josta takavarikoitiin ladattu automaattihaulikko ja haulikonpanoksia. Kuljettajan taskuista löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä haulikonpanoksia, nyrkkirauta, grammavaaka ja lääkkeitä.

Kuljettaja vietiin verikokeiden jälkeen Tampereen pääpoliisiaseman poliisivankilaan kiinniotettuna. Koirapartio suoritti ajoreitin varrella etsintää ja tien reunasta löytyi epäiltyä huumausainetta lasipurkissa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausainerikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ampuma-aserikokseen ja vaarallisen esineen hallussapitoon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>