Uutiset

Ajo-oikeudeton kuljettaja pakeni poliisia – autosta takavarikoitiin ladattu automaattihaulikko ja haulikonpanoksia

today11.5.2021

Background
share close

Ajo-oikeudeton kuljettaja pakeni poliisia Mänttä-Vilppulassa maanantaina 3.5.2021, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Poliisi lähti seuraamaan puolenyön aikaan epäilyttävästi ajavaa kuljettajaa Mäntäntiellä Mänttä-Vilppulassa. Partion kytkiessä pysäytysvalot päälle kuljettaja lähti pakenemaan poliisia. Takaa-ajon aikana pakenevasta ajoneuvosta heitettiin kaksi kertaa ulos tavaraa. Ajoneuvon nopeus taajamassa oli korkeimmillaan noin 120 kilometrin tuntinopeudella. Ajoneuvo pysähtyi taajama-alueella talon pihaan ja kuljettajaksi osoittautui ajo-oikeudeton henkilö.

Ajoneuvoon suoritettiin paikanetsintä, josta takavarikoitiin ladattu automaattihaulikko ja haulikonpanoksia. Kuljettajan taskuista löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä haulikonpanoksia, nyrkkirauta, grammavaaka ja lääkkeitä.

Kuljettaja vietiin verikokeiden jälkeen Tampereen pääpoliisiaseman poliisivankilaan kiinniotettuna. Koirapartio suoritti ajoreitin varrella etsintää ja tien reunasta löytyi epäiltyä huumausainetta lasipurkissa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, huumausainerikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ampuma-aserikokseen ja vaarallisen esineen hallussapitoon.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%