Päivän haastattelu, Uutiset

Pyynikin kesäteatterissa kolmen näytelmän kesä

Pyynikin kesäteatterissa kolmen näytelmän kesä

Teatterinjohtaja Kai Hintsanen kertoi SUN Radiossa Pyynikin kesäteatterin kuulumiset. Viime vuosi jäi esitysten osalta kokonaan väliin, mutta alkavana suvena tarkoitus on esittää kolmea eri näytelmää. Tässä vaiheessa katsomokapasiteetista on myynnissä puolet, mutta Hintsanen toivoo koronatilanteen sallivan myöhemmin kesällä myös suurempien yleisömäärien sallimisen.

Pyynikin kesäteatterin ohjelmiston 2021 muodostavat komediaklassikko Tohvelisankarin rouva, Tuure Kilpeläisen musiikkiin nojaava musiikkikomedia Pesänjako ja lastennäytelmä Supermarsu ja vieraat viemäristä.

Kai Hintsanen haastattelussa 14.5.:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>