Uutiset

Sastamalan kuolonkolari vaati neljännen uhrin

today14.5.2021

Background
share close
Sastamalassa 8.5.2021 ohitustilanteessa tapahtunut vakava liikenneonnettomuus on vaatinut neljännen kuolonuhrin. Ohittajaa vastaan tulleen henkilöauton noin 70-vuotias kuljettaja kuoli myöhään keskiviikkoiltana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.
Valtatiellä 11 lauantaina 8.5.2021 tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa on kuollut kaikkiaan neljä henkilöä. Kaksi henkilöä on edelleen sairaalahoidossa. Kolme uhreista menehtyi onnettomuuspaikalla, neljäs uhri, noin 70-vuotias mies kuoli keskiviikkona 12.5.2021 Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Neljäs uhri oli ohitustilanteessa vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja. Auton matkustaja on edelleen sairaalahoidossa. Ohittaneen ajoneuvon yksi matkustaja on myös edelleen sairaalahoidossa. Kolme muuta onnettomuudessa menehtynyttä olivat ohittaneen auton kuljettaja ja yksi matkustaja sekä vastaan tuleen auton perässä ajanut moottoripyöräilijä, joka törmäsi kolaroineisiin autoihin.

Poliisi on kuullut tapahtumaan liittyen todistajia, joiden kertoman perusteella on syytä epäillä, että onnettomuutta edelsi ohittaneen auton ja ohitustilanteessa olleen taaemman ohitettavan auton kesken huomattavaa ylinopeudella ajamista ja ohittelua. Poliisin tietojen mukaan ylinopeudella ajoa ja ohittelua oli tapahtunut jo useita kilometrejä ennen onnettomuuspaikkaa.

Poliisi pyytää tienkäyttäjien havaintoja kahden tumman henkilöauton (Mercedes-Benz ja BMW) poikkeavasta liikennekäyttäytymisestä lauantailta 8.5.2021 kello 17 – 18.15 väliseltä ajalta valtatieltä 11 välillä Pori – Kiikoinen, Putaja. Havainnot voi ilmoittaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%