Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Jarkko Honkanen

SUN Viikon Tähtikokelas: Jarkko Honkanen

Kuva: magnumlive.fi

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Tällä kertaa SUN Viikon Tähtikokelas on Kemijärveltä kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä Jarkko Honkanen. Oman tuotannon lisäksi mies on tehnyt sanoituksia useille suomalaisille esiintyjille, viimeisimpänä Pate Mustajärven tuoreimmat Esa Elorannan säveltämät singlekappaleet: Balladi kadonneesta (duetto Nina Tapion kanssa), Jos maailma on pystyssä huomenna sekä Älkää jättäkö.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>