Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Hannu Malmivaara kehottaa syömään lähellä leivottuja leipiä ja leivonnaisia

Hannu Malmivaara kehottaa syömään lähellä leivottuja leipiä ja leivonnaisia

Leipomoiden määrä on laskenut rajusti kymmenen viime vuoden aikana. Lähileipomoiden katoaminen merkitsee kotimaisen ruokakulttuurin köyhtymistä. Jokaisella paikkakunnalla on persoonallisia tuotteita, joiden valmistamisen vain paikallinen tositekijä taitaa.

Yrittäjä Hannu Malmivaara omistaa seitsemän leipomoa, joista yksi on Ylöjärvellä toimiva Pirjon Pakari. Se toimii sateliittina koko maakuntaan. Malmivaara luottaa kotimaiseen viljaan ja lähellä leivottuihin tuotteisiin. Hän sanoo, että lähileipomot voivat niin kauan hyvin, kun kuluttajat suosivat niiden tuotteita.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>