Uutiset

Tampereen maauimalan rajoituksia puretaan huomisesta torstaista alkaen

today19.5.2021

Background
share close

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti Tampereen maauimala avautuu rajoitetusti torstaista 20.5. klo 13 alkaen.

Asiakasmäärä on kuitenkin rajattu, käytössä on kahden tunnin käyttöaikarajoitus eikä yhteiskäyttö uintikeskuksen ja maauimalan väillä ole vielä mahdollista. Samalla päättyy myös poikkeuksellisesti voimassa ollut erityisuimakortilla sisäänpääsy maauimalaan. Sarjarannekkeisiin hyvitetään koronan aiheuttaman käyttökatkon pituinen aika automaattisesti.

Maauimalan lippukassa ja kahvila palvelee toistaiseksi supistetulla aukioloajalla, muina aikoina lipunmyynti tapahtuu Tampereen uintikeskuksen lipunmyynnistä. Asiakasmääriä seurataan tarkasti ja tarvittaessa henkilökunta keskeyttää sisäänpääsyn.

Uimaratojen käyttöä rajataan siten, että noin 20 henkilöä voi uida samanaikaisesti yhtä uimarataa kohden. Lasten- ja hyppyaltaissa on myös pienennetty yhtäaikaista asiakasmäärää.

Maauimalassa on noudatettava annettuja ohjeita turvaetäisyyksistä, huolehdittava käsien pesusta ja käytettävä tarvittaessa käsidesiä, jota on saatavilla useasta eri pisteestä. Sisätiloissa on suositeltavaa käyttää suojamaskia. Muistathan, että sairaana maauimalan käyttö on ehdottomasti kielletty.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%