Uutiset

Nokian kaupunki ja Väylävirasto lähtevät kehittämään Nokian asemaa

Nokian kaupunki ja Väylävirasto lähtevät kehittämään Nokian asemaa

Nokian kaupunki ja Väylävirasto ovat sopineet Nokian aseman seutua kehittävistä uudistuksista. Osapuolet ovat neuvotelleet kevään aikana hankesopimuksen, jossa Nokian kaupunki ja Väylävirasto sitoutuvat suunnittelemaan ja edistämään Nokian ratapihan kehittämistä yhteisrahoitteisena hankkeena.

Kokonaisuus sisältää muun muassa aseman ratapihan ja laiturialueiden muutostöitä. Asemalle rakennetaan myös uusi radan alittava alikulku ja uusi liityntäpysäköintialue. Uudistushankkeen kokonaiskustannusarvio on noin 15,3 miljoonaa euroa. Nokian kaupunginvaltuusto päättää aseman seudun hankesopimuksesta kokouksessaan 14. kesäkuuta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>