Uutiset

Tampereen poliisi tutkii pieneen lapseen kohdistunutta henkirikosta

Tampereen poliisi tutkii pieneen lapseen kohdistunutta henkirikosta

Tampereen poliisi sai tänään lauantaina klo 14.25 hätäkeskukselta tehtävän onnettomuudesta, jonka mukaan henkilö oli pudonnut alas sillalta Pyhäjärventielle lähellä Hervannan liittymää. Tutkittaessa kyseistä onnettomuutta poliisi sai uuden ilmoituksen epäillystä hukkumisesta Tampereen Lukonlahdella. Tapahtumapaikalla oli löytynyt pieni lapsi rantavedestä menehtyneenä.

Asiaa selvitettäessä oli syytä epäillä, että kyseiset tehtävät liittyvät samaan tapahtumaketjuun, ja että asiassa on syytä epäillä henkirikosta. Sillalta pudonneen naispuolisen henkilön epäillään surmanneen lapsensa. Sillalta pudonnut nainen on hoidettavana vammojensa vuoksi sairaalassa.

Poliisi ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>