Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Joonas Erkkilä

SUN Viikon Tähtikokelas: Joonas Erkkilä

Kuva: Johanna Saarenpää

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Perjantaina 21. toukokuuta SUN Viikon Tähtikokelas oli eteläpohjalainen laulaja ja lauluntekijä Joonas Erkkilä, joka on tehnyt tasaisen varmaa nousua tanssikansan tietoisuuteen.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>