Uutiset

Työttömien määrä Pirkanmaalla vähentynyt

Työttömien määrä Pirkanmaalla vähentynyt

Tänään julkaistun tilaston perusteella Pirkanmaan työllisyystilanne näyttää huhtikuussa kehittyneen myönteisempään suuntaan. Maakunnan työttömyys oli huhtikuussa samalla tasolla, kuin se oli ennen koronakriisin alkua.

Työttömien työnhakijoiden määrä laski viime vuoden huhtikuuhun verrattuna 29,6 prosenttia eli yhteensä 11 911 henkilöllä. Myös lomautettujen osuus on laskenut, heitä oli huhtikuussa 4 464 henkilöä. Uusien avoimien työpaikkojen määrä oli edelleen korkea 8 795 kappaletta, mikä on 3 903 kappaletta enemmän kuin vuosi sitten.

Työttömyysaste Pirkanmaalla oli huhtikuussa 11,5 %, kun se koko maassa on 12,1 %.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>