Uutiset

Kankaanpään tiistaista väkivaltarikosta tutkitaan murhana

Kankaanpään tiistaista väkivaltarikosta tutkitaan murhana

Poliisi sai tiistaina aamulla Kankaanpään Vihusaareen tehtävän, jonka mukaan omakotitalossa on tapahtunut vakava väkivaltarikos.

Väkivallan kohteeksi joutunut omakotitalon asukas menehtyi saamiinsa vammoihin. Tapaukseen liittyen poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni. Rikosta tutkitaan murhana.

Poliisi on tehnyt paikalla muun muassa teknistä tutkintaa ja etsintää poliisikoirien avulla.

Poliisi pyytää sivullisia ilmoittamaan havainnoistaan tapahtuma-alueella viime aikoina liikkuneista ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka eivät tavanomaisesti liiku Vihusaaressa. Alue sijaitsee Kankaanpään ja Jämijärven rajalla.

Lisäksi poliisi pyytää yleisöltä tietoa myös muista havainnoista, joiden voidaan nähdä mahdollisesti liittyvän tiistain tapahtumiin.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan joko soittamalla tai viestittämällä (WhatsApp- tai tekstiviesti) numeroon 046 618 5052. Tietoja voi lähettää myös poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>