Sunnuntairetki

Sunnuntairetki: Retkeily lasten kanssa

Sunnuntairetki: Retkeily lasten kanssa

Kuva: Tuire Tyllilä

Tällä kertaa Sunnuntairetkellä pohditaan, että mitä kaikkia asioita kannattaa ottaa huomioon lasten kanssa retkeillessä. Oppaamme Tuire Tyllilä Hiking Travel, Hit Ky:stä kertoo mm. kuinka retkeilyyn kannattaa tutustua pienin askelin, kuinka eväät ovat osa luontoelämystä sekä millaisia aktiviteettejä kannattaa takataskuun jemmata.

Lisäksi puhutaan mm. kuinka lapset ovat luontaisia kiipeilijöitä ja luontoretkillä voi syntyä kiinnostus lajia kohtaan. Esille nousee myös kuinka myös pienenkin lapsen kanssa voi uskaltautua vesille, jos kanootissa on riittävästi muita melojia.

Sunnuntairetki 23.5.2021: Lasten kanssa retkeily:

 

 

Sunnuntaibongauksessa tutustutaan tarkemmin kettuun. Ähtärin eläinpuiston intendentti Marko Haapakoski:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>