Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Peltone

SUN Viikon Tähtikokelas: Peltone

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Perjantaina 28. toukokuuta SUN Viikon Tähtikokelas oli satakuntalainen laulaja ja lauluntekijä Peltone, jonka uran varrelta löytyy mm. niinkin mielenkiintoinen meriitti kuin sarjakuva-aiheisten laulujen voitto Kemin sarjakuvapäivillä vuonna 2006.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>