Uutiset

Ennakkoäänestys jatkuu vielä reilun viikon, koko maassa noin 10 % on jo äänestänyt

Ennakkoäänestys jatkuu vielä reilun viikon, koko maassa noin 10 % on jo äänestänyt

Kuntavaaleissa on koko maassa antanut äänensä tähän mennessä noin 10 % äänioikeutetuista. Viiden ensimmäisen ennakkoäänestyspäivän aikana Pirkanmaalla on annettu reilut 45 000 ääntä. Oikeusministeriön tulospalvelun mukaan Tampereella äänestysaktiivisuus on tähän mennessä 11,7 %.

Ennakkoäänestys jatkuu ensi viikon tiistaihin saakka. Ennakkoon voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa, kun taas varsinaisena vaalipäivänä 13.6. äänestys tapahtuu äänioikeusilmoitukseen merkityssä paikassa.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>