Uutiset

Älyroskistilaus Ranskasta tuo Ylöjärvelle lisää työpaikkoja

today1.6.2021

Background
share close
Tämä City Solar palvelee Lilla Bantorgetilla Tukholmassa. Etelä-Ranskaan lähtee lähiviikkoina toistasataa samanlaista älyroska-astiaa Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehtaalta.

Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehdas on saanut merkittävän tilauksen Ranskasta, kun Pays de l´Orin alueelle toimitetaan toistasataa City Solar -älyroska-astiaa. Lähes miljoonan euron arvoinen tilaus tuo Ylöjärvelle töitä usean henkilötyövuoden verran. Lehtovuori Oy aikoo investoida Ylöjärven tehtaaseen tämän ja ensi vuoden aikana 4,5 miljoonaa euroa.

Lehtovuori Oy ylittää lähiaikoina jo 1000 toimitetun City Solar -älyroska-astian rajan. Merkittäviä määriä City Solareita on aiemmin viety Ruotsiin ja Norjaan sekä pienempiä eriä Kroatiaan ja Unkariin. Suomessa City Solareita on laajasti käytössä Helsingin ja Turun kaduilla. Ranskan tilaus on toistaiseksi yhtiön selvästi suurin vientikauppa Keski-Eurooppaan.

Jätelajeista riippuen City Solariin mahtuu puristustoiminnon keskimäärin 20 kertaa enemmän roskia kuin perinteisen 60 litran katuroska-astiaan. Se tarkoittaa merkittävästi aiempaa vähemmän jätekuljetuskustannuksia ja -päästöjä.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%