Uutiset

Älyroskistilaus Ranskasta tuo Ylöjärvelle lisää työpaikkoja

Älyroskistilaus Ranskasta tuo Ylöjärvelle lisää työpaikkoja

Tämä City Solar palvelee Lilla Bantorgetilla Tukholmassa. Etelä-Ranskaan lähtee lähiviikkoina toistasataa samanlaista älyroska-astiaa Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehtaalta.

Lehtovuori Oy:n Ylöjärven tehdas on saanut merkittävän tilauksen Ranskasta, kun Pays de l´Orin alueelle toimitetaan toistasataa City Solar -älyroska-astiaa. Lähes miljoonan euron arvoinen tilaus tuo Ylöjärvelle töitä usean henkilötyövuoden verran. Lehtovuori Oy aikoo investoida Ylöjärven tehtaaseen tämän ja ensi vuoden aikana 4,5 miljoonaa euroa.

Lehtovuori Oy ylittää lähiaikoina jo 1000 toimitetun City Solar -älyroska-astian rajan. Merkittäviä määriä City Solareita on aiemmin viety Ruotsiin ja Norjaan sekä pienempiä eriä Kroatiaan ja Unkariin. Suomessa City Solareita on laajasti käytössä Helsingin ja Turun kaduilla. Ranskan tilaus on toistaiseksi yhtiön selvästi suurin vientikauppa Keski-Eurooppaan.

Jätelajeista riippuen City Solariin mahtuu puristustoiminnon keskimäärin 20 kertaa enemmän roskia kuin perinteisen 60 litran katuroska-astiaan. Se tarkoittaa merkittävästi aiempaa vähemmän jätekuljetuskustannuksia ja -päästöjä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>