Uutiset

Henkilöauto aiheutti useita vaaratilanteita Pirkkalassa ja Tampereella

Henkilöauto aiheutti useita vaaratilanteita Pirkkalassa ja Tampereella

Poliisi sai useita ilmoituksia torstaina 27.5.2021 kello 19-20.30 välisenä aikana henkilöautosta, joka aiheutti vaaratilanteita liikenteessä Pirkkalassa ja Tampereella.

Henkilöauto törmäsi liikkeessä olevaan ajoneuvoon ja pysäköityyn ajoneuvoon Pirkkalassa. Hetken päästä henkilöautosta ilmoitettiin hätäkeskukseen Tampereen Lielahdessa, jossa kuljettaja oli autoliikkeen pihassa. Hetkeä myöhemmin ajoneuvo aiheutti peräänajo-onnettomuuden Sarankulmankadun ja Kolmiokadun risteyksessä. Poliisi ei tavoittanut kuljettajaa. Edellä mainittujen vaaratilanteiden jälkeen hätäkeskukseen ilmoitettiin päihtyneestä kuljettajasta Sammon valtatiellä Tampereella.

Poliisi tavoitti ajoneuvon parkkialueelta Sammon valtatiellä. Kuljettaja oli silmin nähden päihtynyt, tokkurainen ja poissa oleva. Kuljettajaksi ilmeni henkilö, joka oli ajokiellossa. Kuljettajalla oli hallussaan kaksi puukkoa. Kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettaja vietiin verikokeisiin ja tämän jälkeen kiinniotettuna päihtyneiden säilöön Tampereen pääpoliisiasemalle. Ajoneuvon keskikonsolissa havaittiin ajoneuvojen avaimia, joiden pääteltiin olevan autoliikkeestä anastettuja.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, huumausainerikokseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, varkausrikokseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapitoon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>