Päivän haastattelu, Uutiset

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen massarokotuspiste avautuu 14. kesäkuuta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen massarokotuspiste avautuu 14. kesäkuuta

Jotta työikäisten rokotukset saataisiin Tampereella ripeästi etenemään, Tampereen kaupunki avaa kesän ajaksi Ratinan rokotusyksikön rinnalle toisen massarokotuspisteen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Tampereen kaupungilta hoitotyön päällikkö Birgit Aikio kertoo, että Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen massarokostuspistettä rakennetaan parhaillaan ja ensimmäiset rokotukset siellä annetaan maanantaina 14. kesäkuuta.

Tamperelaiset on hyvin hakeutuneet koronarokotuksiin, toteaa Aikio.

-Toivon, että jokainen muistaa, ettei rokotussuoja ole täysi, ellei ole ottanut tehosterokotetta. Tehosterokotukseen on siksi tärkeätä saapua ajallaan.

Tampereen kaupunki on perustanut jonotuslistan niille tamperelaisille, jotka tarvitsisivat koronarokotukset nopeutetulla aikataululla ulkomaille töihin tai opiskeluvaihtoon lähdön vuoksi. Aikion mukaan vähintään kolmen kuukauden kestävä ulkomailla olo on peruste päästä jonotuslistalle. Listalla olevien pitää olla myös valmiita tulemaan 10-15 minuutissa  rokotukseen, sillä heille soitetaan ja tarjotaan rokotusta, jos päivän päätteeksi jää ylimääräisiä rokotteita.

Hoitotyön päällikkö Birgit Aikio kertoo tarkemmin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen massarokotuspisteestä ja uudesta jonotuslistasta:

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>