Uutiset

Ismo Alanko esiintyy Viikinsaaressa elokuussa

Ismo Alanko esiintyy Viikinsaaressa elokuussa

Ismo Alanko saapuu Viikinsaareen 20. elokuuta (Kuva: Miikka Pirinen / Fullsteam Records)
Viime vuonna 60 vuotta täyttänyt suomirock-ikoni Ismo Alanko esiintyy kesällä Viikinsaaressa Tampereella.

Hassisen Koneen piti esiintyä Ratinan stadionilla elokuussa, mutta jo kertaalleen siirretty konsertti on lykätty vielä ensi vuoteen koronan aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi. Alangon ystäville on kuitenkin luvassa herkkua 20. elokuuta, kun hän esiintyy Viikinsaaren kauniissa maisemissa. Keikalla Ismo esittää soolona helmiä koko 40-vuotiselta uraltaan.

Ennen Alankoa lavalla käy kaksi myöhemmin ilmoitettavaa esiintyjää.

Hassisen Koneen ja Sielun Veljien jälkeen Alanko on ehtinyt julkaista seitsemän studioalbumia, viisi Ismo Alanko Säätiö -pitkäsoittoa ja kaksi Ismo Alanko Teholla -levyä. Hän on esiintynyt monipuolisilla ja toisistaan eroavaisilla kokoonpanoilla sekä tehnyt musiikkia, jossa on saatu kuulla vaikutteita aina rockista etnosävyihin.

Ismo Alanko on 40-vuotisen taiteilijauransa aikana myynyt lähes 700 000 levyä, pokannut lukuisia Emma-patsaita ja myynyt loppuun kiertueita ja konsertteja jokaisella uransa vuosikymmenellä.

Ennakkomyynti tapahtumaan alkaa perjantaina 4. kesäkuuta kello 9 Lippupisteen myyntikanavissa. Pääsylippu sisältää myös laivamatkat Viikinsaareen ja takaisin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>