Kiekko, Uutiset

Leijonat mitalipeleihin, Olkinuora muurina maalilla

Leijonat mitalipeleihin, Olkinuora muurina maalilla

Jääkiekon hallitseva maailmanmestari Suomi eteni jälleen MM-kisojen mitalipeleihin, kun Leijonat kaatoi Tshekin eilisessä puolivälierässä maalein 1 – 0. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Jere Innala, ja maalilla Jussi Olkinuora torjui nollapelinsä eteen 28 kertaa.

Huomenna pelattavassa välierässä Suomi kohtaa Saksan. Toisessa välierässä vastakkain ovat Yhdysvallat ja Kanada, eli kaikki välierämaat tulevat samasta alkulohkosta. Alkusarjan kohtaamisissa Suomi voitti Saksan maalein 2 - 1 ja USA kaatoi Kanadan 5 - 1. Lauantain välierät pelataan siten, että Pohjois-Amerikkalaisten kohtaaminen alkaa klo 14.15 ja Leijonien ja Saksan ottelu Riiassa starttaa klo 18.15.

Pronssiottelu ja finaali pelataan sunnuntaina.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>