Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Neitoset

SUN Viikon Tähtikokelas: Neitoset

Kuva: Toni Pallari

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Perjantaina 4. kesäkuuta SUN Viikon Tähtikokelas -osuudessa tutustuttiin viiden naismuusikon muodostamaan tanssiorkesteriin nimeltään Neitoset, kun yhtyeen laulusolisti Maikki Pisilä oli Pasi Vainionperän haastateltavana.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>