Uutiset

Ikaalisten venetsialaisissa nimekkäät esiintyjät

Ikaalisten venetsialaisissa nimekkäät esiintyjät

Ikaalisissa päästään nauttimaan venetsialaisista elokuun viimeisenä viikonloppuna, kun Ikaalisten venetsialaiset järjestetään lauantaina 28.8.2021. Veden, tulen ja valon juhlana tunnettuja venetsialaisia vietetään hienoissa puitteissa juhannuksena avautuvan Ikaalinen Spa & Resortin Ikanema Beach -rannalla. Ikaalisten venetsialaiset avaa samalla uudistuneen hotellin tapahtumatarjonnan.

Elokuisen illan ja yön huipentavat Suomen eturivin artistit. Ikaalisten venetsialaisten tähtinä loistavat  Joel Herttua, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavaani, Klamydia, Ressu Redford, Uniklubi ja Arttu Wiskari.

Täysi-ikäisille suunnatun tapahtuman liput ovat myynnissä Lippu.fi:ssä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>