Uutiset

Nyssen kesäkausi käynnistyi, bussimatkan Tampereella voi nyt maksaa lähimaksulla

Nyssen kesäkausi käynnistyi, bussimatkan Tampereella voi nyt maksaa lähimaksulla

Joukkoliikenne on siirtynyt kesäkauden liikennöintiin tänään. Samalla linjastoon on tehty muutoksia, kun joukkoliikenne valmistautuu elokuussa alkavaan ratikan vakituiseen liikennöintiin. Uudistuksen myötä käyttöön tulee kokonaan uusia linjoja ja monelle vanhalle linjalle on tehty reittimuutoksia. Ajantasaiset reitti- ja aikataulutiedot voi tarkistaa osoitteesta nysse.fi.

Tästä päivästä alkaen Nysse-liikenteessä on otettu käyttöön myös lähimaksaminen. Jatkossa pankki- ja luottokortin sekä mobiililaitteen lähimaksulla voi maksaa matkan kaikissa Nyssen busseissa ja ratikoissa. Lähimaksulla voi maksaa yksittäisen kertamaksun, joka on samanhintainen kuin aikuisten mobiilikertalippu.

Projektipäällikkö Elli Kotakorpi kertoo lähimaksamisesta busseissa ja ratikassa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>