Uutiset

Ylöjärven Lepojärven uimarannalla ilkivaltaa - uimarannalla ei suositella toistaiseksi uimista

Ylöjärven Lepojärven uimarannalla ilkivaltaa - uimarannalla ei suositella toistaiseksi uimista

Takamaan Lepojärven uimarannalla ei suositella toistaiseksi uimista, tiedottaa Ylöjärven kaupunki. Uimarannan kuivakäymälä päätyi viikonloppuna 5.-6.6. veteen ilkivallan seurauksena. Uimavedestä otetaan näytteet maanantaina 7.6. ja tulokset selviävät loppuviikosta.

Uimarannoilla tai esimerkiksi puistoissa havaitsemastaan ilkivallasta voi ilmoittaa kaupungin teknisen toimiston asiakaspalveluun p. 050 437 1379 tai tekninen.info[at]ylojarvi.fi. Ilmoituksen voi tehdä myös kaupungin sähköisellä palautelomakkeella.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>