Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Lähellä tuotettu ja valmistettu ruoka on nyt in, tietää kauppias Ville Pirtinaho

Lähellä tuotettu ja valmistettu ruoka on nyt in, tietää kauppias Ville Pirtinaho

Kansalaisten arvostukset konkretisoituvat heidän ostoskäyttäytymisenään. Ylöjärveläinen Villen Kauppa satsaa palveluun, joten sillä on maakunnan kuulu liha- ja kalatiski. Se rakennetaan suurella tarkkuudella viikon jokaisena seitsemänä päivänä. Tarjolla on omassa maakunnassa kasvatettujen eläinten lihaa sekä riistaa. Pirkanmaa onkin lihatuotannon suhteen monipuolinen paikka.

Pirkanmaa on tunnettu kalaisista järvistään. Esimerkiksi lähivesien kuha nauttii sille kuuluvaa arvostusta. 2020-luku on lähellä tuotetun ja valmistetun ruoan kulta-aikaa, jälleen kerran. Pirtinaho kertoo myös tämän kesäajan trendiruoista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>