Uutiset

Osku Heinonen jatkaa Pyrinnössä

Osku Heinonen jatkaa Pyrinnössä

Tampereen Pyrintö on solminut kahden vuoden jatkosopimuksen Osku Heinosen kanssa. Kokenut Heinonen aloittaa jo 12. kautensa Pyrinnön Korisliiga-joukkueessa.

Osku Heinonen (28 v./194 cm) nousi jo juniorina kaudella 2009-2010 Korisliigan mestaruuden voittaneen joukkueen kokoonpanoon. Hän pelasi välissä yhden kauden (2016-2017) Kouvoissa, mutta muuten hän on edustanut Pyrintöä, kasvattajaseuraansa. Taskusta löytyy SM-kultaa (2014) ja hopeaa (2016).

Tampereen Pyrinnöllä on ensi kautta koskevat pelaajasopimukset Shawn Hopkinsin, Panu Peltokankaan, Valtteri Leppäsen, Eero Lehtosen, David Gonzalvezin ja Osku Heinosen kanssa. Uusia pelaajasopimuksia julkistetaan lähipäivinä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>