Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

"Musiikki ja pieni puurtaminen pitää pään terveenä" - Gugi Kokljuschkin vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

"Musiikki ja pieni puurtaminen pitää pään terveenä" - Gugi Kokljuschkin vieraana Vaihde Vapaalle -ohjelmassa

Kuva: Niklas Meltio

Pitkän ja monimuotoisen uran suomalaisen musiikin saralla tehnyt musiikkineuvos Gugi Kokljuschkin vieraili Pasi Vainionperän Vaihde Vapaalle -ohjelmassa perjantaina 11. kesäkuuta. Iltapäivän aikana puhuttiin mm. Topmost-yhtyeen suosiosta 60-luvun lopulla, Kokljuschkinin lähes 40-vuotisesta elämäntyöstä levy-yhtiöissä ja musiikkijärjestöissä sekä miehen omasta soolourasta.

Tiesitkö että Kokljuschkin on ollut levy-yhtiöuransa alussa junailemassa mm. Karman Hyvää huomenta Suomi -kappaleen sekä Taiskan Mombasan julkaisua? Entä tiesitkö että hän toimi X Factor -ohjelmassa tuomarina vuonna 2010?

Kuuntele!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>