Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Olli Halonen

SUN Viikon Tähtikokelas: Olli Halonen

Kuva: Karri Harju

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Perjantaina 11. kesäkuuta SUN Viikon Tähtikokelas oli savolainen laulaja ja lauluntekijä Olli Halonen, jonka toukokuussa julkaistu Pohjola-single on ponnahtanut vauhdilla radioiden soittolistoille ja on mukana myös SUN Suosikit -listalla.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>