Uutiset

Kaksi SUP-lautailevaa lasta joutui veden varaan Nokialla

Kaksi SUP-lautailevaa lasta joutui veden varaan Nokialla

Nokialla Vihnusjärvellä kaksi SUP-laudalla järvellä ollutta lasta joutuivat veden varaan. Navakan tuulen johdosta lautailijat ajelehtineet keskelle järveä, jossa toinen pudonnut laudan kyydistä. Tuulen ja viileän veden johdosta lapset eivät jaksaneet uida takaisin lähtörantaan ja huusivat apua. Pirkanmaan Pelastuslaitoksen saavuttua kohteeseen lapset olivat rantautuneet kylmissään vastarannalle, josta heidät toimitettiin ensihoidon tarkastettavaksi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>