Uutiset

Päihtynyt kuljettaja Lempäälässä ja Parkanossa moottoripyörällä hurjastellut työllistivät poliisia viime viikolla

Päihtynyt kuljettaja Lempäälässä ja Parkanossa moottoripyörällä hurjastellut työllistivät poliisia viime viikolla

Sisä-Suomen poliisi kertoi viime torstaina ojaan suistuneesta pakettiautosta Valkeakoskentiellä Lempäälässä. Poliisin saapuessa paikalle pakettiauto oli katollaan ojassa. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Kuljettaja sai lieviä vammoja ulosajosta ja hänet toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Parkanossa vuorostaan viime perjantaina poliisia työllisti hurjaa ylinopeutta ajanut moottoripyöräilijä. Parkanossa tiellä 3 partio mittasi moottoripyörän nopeudeksi 178km/h, nopeusrajoituksen ollessa 100km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>