Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle

SUN Viikon Tähtikokelas: Aukusti Koivisto

SUN Viikon Tähtikokelas: Aukusti Koivisto

SUN Viikon Tähtikokelas on ohjelmasarja, jossa nostetaan joka perjantai esiin artisteja ja bändejä jotka ovat ainakin vielä suurelle yleisölle tuntemattomampia nimiä. Nyt pääsevät ääneen nimet joissa on potentiaalia mutta lopullinen läpimurto kaiken kansan tietoisuuteen ei ole vielä tapahtunut. Perjantaina 18. kesäkuuta SUN Viikon Tähtikokelas oli pälkäneläinen laulaja ja lauluntekijä Aukusti Koivisto, jonka uusin single Jäädä saanhan vierelles sun julkaistiin samana päivänä.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>