Uutiset

Ylöjärven kuolonkolarissa epäillään olleen alkoholilla osansa - poliisi kaipaa havaintoja tienkäyttäjiltä

Ylöjärven kuolonkolarissa epäillään olleen alkoholilla osansa - poliisi kaipaa havaintoja tienkäyttäjiltä

Poliisi on saanut lisäselvyyttä 19.6.2021 tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaan liittyen. Onnettomuudessa menehtyi 17-vuotias nuori mies ja kaksi aikuista miestä loukkaantui. Toisen loukkaantuneen vammat ovat vakavia.

Tapahtumapaikka oli Kuruntiellä noin 500 metriä Antaverkantien risteyksestä Kurun suuntaan ja onnettomuusajoneuvo oli matkalla Kurun suuntaan. Henkilöauto suistui ajosuunnassaan oikealle osuen lyhtypylvääseen, jonka jälkeen se ajautui kevyenliikenteen väylän yli metsään jääden katon kautta pyörimisen jälkeen katolleen. Poliisilla ei ole täyttä varmuutta siitä, ketkä henkilöautossa olleista käyttivät turvavöitä saati käytettiinkö niitä lainkaan.

Poliisi on pystynyt kuulustelemaan toista loukkaantuneista miehistä. Mies on myöntänyt olleensa päihtynyt ja toimineensa henkilöauton kuljettajana tapahtumahetkellä. Toinen loukkaantuneista miehistä on niin pahoin loukkaantunut, että häntä ei ole päästy toistaiseksi kuulustelemaan.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä vammantuottamuksesta.

Poliisi pitää todennäköisenä, että kuljettajan päihtymys ja liian suuri tilannenopeus ovat onnettomuuden syynä. Tapahtumahetkellä asvaltti oli märkä sateen jäljiltä. Tapahtuma-alueella on 60 km/h nopeusrajoitus.

Mikäli muilla tienkäyttäjillä on havaintoja onnettomuusajoneuvon liikkeistä välittömästi ennen onnettomuutta, niin tietoja otetaan vastaan Nokian poliisiasemalla p. 0295 445 888 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

 

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>