Uutiset

Poliisi pyytää havaintoja viime yön murhanyrityksestä Tampereella Lentävänniemessä

Poliisi pyytää havaintoja viime yön murhanyrityksestä Tampereella Lentävänniemessä

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä murhan yritystä, joka tapahtui Tampereen Lentävänniemessä 24.6.2021 puolen yön aikaan. Poliisi sai Hätäkeskuksen kautta hälytyksen kello 00:07 kerrostaloasuntoon Lentävänniemen Pikkuniemenkadulle, jossa tuntematon mies oli tunkeutunut asuntoon ja ampunut laukauksia.

Asukas oli päässyt suojautumaan laukauksilta, eikä kukaan loukkaantunut tapahtuneessa. Laukauksien jälkeen epäilty tekijä oli paennut paikalta juosten. Poliisi etsii epäiltyä tekijää. Tekijän tuntomerkit: Vaatetuksessa maastokuviointia, ja mukana reppu, jossa on punaista väriä. Tekijän sukupuoli on mies.

Poliisi selvittää tapahtuman kulkua, suorittaa teknistä tutkintaa ja kuulustelee havaintoja tehneitä. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä murhan yritys ja vaaran aiheuttaminen. Rikosnimike voi muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta ja tekijän liikkeistä. Havainnot pyydetään ilmoittamaan Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse numeron 0800 900 22.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>