Uutiset

Pikkolan entinen päiväkoti tulessa Kangasalla

Pikkolan entinen päiväkoti tulessa Kangasalla

Kangasalla sijaitseva entinen Pikkolan päiväkoti vaurioitui pahasti yöllä syttyneessä tulipalossa. Hälytys palosta tuli yöllä kello kahden jälkeen, ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle, oli rakennus jo ilmiliekeissä. Sammutus- ja raivaustöitä jatketaan arviolta puolille päivin.

Poliisi ja pelastuslaitoksen palontutkijat selvittävät palon syttymissyytä.

Kangasalla paloi varhain juhannusaattona myös Suoraman urheilukentän pukukoppi. Palo oli pelastuslaitoksen mukaan lähtenyt rakennuksen ulkoseinältä, mistä se levisi seinustaa pitkin kattorakenteisiin. Rakennuksessa olleet ajoneuvot saatiin pelastettua, mutta rakennus vaatii saneerauksen. Henkilövahinkoja palossa ei sattunut.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>